Wil je jouw tijd tijdens deze lockdown productief benutten? Probeer dan eens SQUID Learning English!

Wil je tijdens de huidige situatie toch het meeste uit je tijd halen nu je thuis zit, maar weet je niet precies waar je je tijd mee moet vullen? Denk dan bijvoorbeeld eens aan het verbeteren van je Engels! En wat nou als we je vertelden dat SQUID een gratis mobiele tool heeft waarmee je regelmatig Engelse oefeningen kunt doen die leuk, boeiend en tegelijkertijd informatief zijn?

We laten je graag kennis maken met SQUID Learning English – een speciale functie in onze app die is ontworpen om Engels te leren zonder een leraar, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. ‘SQUID Learning English’ bevat zorgvuldig geselecteerde, up-to-date nieuwsartikelen uit gerenommeerde Engelse bronnen, maar dat is nog niet alles… Elk artikel bevat leuke interactieve activiteiten om jouw Engelse vocabulaire en tekstbegrip te verbeteren. Van gemiddeld tot gevorderd en dit is allemaal beschikbaar in jouw SQUID-app. Geheel kosteloos, zonder extra downloads en er is geen registratie nodig.

Om toegang te krijgen tot deze unieke educatieve opdrachten, klik je simpelweg op het plusteken in SQUID, scroll je naar beneden en zie onderaan de lijst ‘’Learning English’’. Selecteer functie, klik op ‘ok’ en vind deze functie bovenin in het menu. Zo simpel kan het zijn! Je bent nu helemaal klaar om je Engels naar een heel nieuw niveau te tillen.

Graag gedaan 😉

SQUID Docententeam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s