Een nieuwe functie: SQUID Learning English

Beste SQUID’ers,
Met trots presenteren wij SQUID Learning English! Een nieuwe functie in onze app, speciaal ontworpen voor iedereen die de Engelse taal wil leren of bijspijkeren én voor docenten Engels. SQUID Learning English biedt een consistente dosis zorgvuldig gekozen artikelen van gerenommeerde Engelse bronnen. Maar dat is nog niet alles…
Elk artikel komt met leuke en interactieve mogelijkheden om jouw Engelse woordenschat en begrip te verbeteren. Dit betekend dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws en tegelijkertijd je taalvaardigheid verbeterd. Dit alles op een leuke, laagdrempelige manier en helemaal gratis. De inhoud van het nieuwe tabblad is samengesteld door een team van taalkundigen die onderdeel zijn van het SQUID Teacher Team.
Deze nieuwe functie is te vinden door op het plus-icoon te klikken in de rechterbovenhoek van het scherm. Vervolgens kun je naar beneden scrollen waar de nieuwe functie ‘Learning English’ te vinden is. Zo makkelijk kan het zijn. Selecteer deze optie en je bent klaar om jouw Engelse vaardigheden te verbeteren door middel van gebruiksvriendelijke, leuke oefeningen gebaseerd op het nieuws van vandaag.
We zien je graag in de SQUID Learning English modus!
SQUID docenten
SLE Launch blog post pic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s